هشتمین کمیته تولید رسانه ذیل قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۲ کد : ۳۵۶۸۷ اصلی معاونت بهداشتی
هشتمین کمیته تولید رسانه ذیل قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد

این کمیته با حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون فنی، کارشناس سلامت خانواده و مسئول روابط عمومی معاونت بهداشتی و نمایندگان معاونت غذا و دارو، دفتر نهاد رهبری دانشگاه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک و سازمان صدا و سیمای استان مرکزی، برگزار شد.

اباذر افشار مدیر روابط عمومی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اطلاع رسانی و افزایش آگاهی آحاد جامعه در راستای اجرای برنامه های جوانی جمعیت ارائه داد و سپس دستور کار جلسه جدید که برگزاری جشنواره استانی فرزندآوری و جوانی جمعیت بود را مطرح کرد و نظرات سایر شرکت کنندگان در خصوص برگزاری این جشنواره را جویا شد.

در نهایت مقرر شد جلسه ای با حضور هنرمندان، نویسندگان، تولیدکنندگان برنامه های تلویزیونی و رادیویی و اصحاب رسانه و ... تشکیل و هم اندیشی در این زمینه صورت گرفته و بمنظور جلب مشارکت سایر سازمان ها در اجرای این برنامه موضوع در ستاد استانی جوانی جمعیت در استانداری مطرح شود.

یکشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: جوانی جوانی جمعیت دانشگاه جمعیت برنامه سازمان روابط روابط عمومی