کارگاه آموزشی مفاهیم و تدوین برنامه ملی پاسخ نظام سلامت به بلایا ،فوریت ها EOP( دوره کوتاه مدت صلاحیت حرفه ای گروه مدیریت خطر حوادث و بلایا) برگزار شد.

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۳ کد : ۳۶۱۹۰ اصلی معاونت بهداشتی

سومین روز این کارگاه ویژه مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت ،درمان و همچنین روسا ،مدیران گروهای فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور و تدریس اساتید معاونت بهداشت وزارت؛ دکتر هما یوسفی و دکتر رمضانخانی به دبیری گروه مدیریت خطر حوادث و بلایا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالم کاظمی آشتیانی تشکیل شد.

در پایان کارگاه بعد از آموزش مباحث اصلی و نحوه عملکرد در شرایط بحران و تبیین وظایف هریک از گروه ها افراد شرکت کننده در جلسه گروه بندی شده و کارگروهی بمنظور هماهنگی لازم در شرایط بحران برگزار شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 3 مرداد ماه 1402

کلید واژه ها: بهداشت معاونت بهداشت معاونت علوم دانشگاه علوم علوم پزشکی علوم پزشکی اراک گروه اراک پزشکی اراک