پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشتی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۳۷۷۹۹ اصلی معاونت بهداشتی
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با ارسال پیام تبریک به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، از خدمات فعالان این عرصه تقدیر کرد.
پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشتی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

به گزارش وب دا مرکزی، در متن پیام دکتر اردلان زیلابی آمده است:

بی‌ شک، یکی از عوامل پیشران توسعه پایدار، حفظ و ارتقای سلامت محیط پیرامون انسان ‌ها بوده و نقش تعیین کننده جامعه فاخر بهداشت محیط در تصمیم ‌سازی مبتنی بر شواهد و حساس ‌سازی کارگزاران نظام سلامت برای تصمیم ‌گیری و اعمال سیاست ‌گذاری متناسب، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در همین راستا، ۲۶ سپتامبر مصادف با چهارم مهرماه در تقویم فدراسیون بین المللی بهداشت محیط، روز جهانی بهداشت محیط نام گذاری شده است.

ارائه فعالیت‌ ها و خدمات بهداشت محیط برای پیشگیری از بیماری ‌های مرتبط با عوامل محیطی اعم از بیماری ‌های واگیر، غیرواگیر و حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، ضرورتی انکارناپذیر است.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به اساتید محترم، دانشجویان عزیز ،همکاران محترم و بازرسین بهداشت محیط در این دانشگاه از تمامی خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه  ۳  مهر  ماه ۱۴۰۲