دومین کمیته استانی ازدواج در سالجاری برگزار شد

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۷ کد : ۳۸۷۴۲ اصلی معاونت بهداشتی
دومین کمیته استانی ازدواج با دستور کار ارتقای کمی و کیفی کلاس های ازدواج و رفع موانع کلاس ها تشکیل شد.
دومین کمیته استانی ازدواج در سالجاری برگزار شد

از سال 1372 تاکنون دانشگاه علوم پزشکی اراک اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش هنگام ازدواج، دراستان  نموده است.نگاه ویژه به اهمیت ارتقا توانمندی زوجین در مدیریت زندگی زناشویی در همه ابعاد سلامتی،روانشناسی و اخلاقی و همچنین باتوجه به تغییرات گسترده اجتماعی - فرهنگی، لزوم اهمیت جدی به توسعه ارتقا کمی و کیفی آموزشهای هنگام را می رساند.
در حال حاضر، در شهرستانهای تابعه دانشگاه حدود 9 مرکز جامع خدمات سلامت مجهز به آزمایشگاه، متولی اجرای این برنامه هستندو  در صورت برنامه ریزی و پشتیبانی و به ویژه تأمین مربیان باصلاحیت و ارائه خدمات باکیفیت آموزش و در ادامه مشاوره های تخصصی در صورت بروز مشکلات، انتظار می رود این برنامه تا حدود زیادی در تحکیم بنیان خانواده و مدیریت کنترل و کاهش روند طلاق کشور مؤثر باشد.

شنبه 6 آبان ماه 1402

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک