وبینار تازه های مدیریت بیماران دارای سکته مغزی برگزار شد.

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۳۸۸۲۹ اصلی معاونت بهداشتی
وبینار تازه های مدیریت بیماران دارای سکته مغزی کد ۷۲۴ با همکاری آموزش مداوم با گروه هدف پزشکان عمومی در سطح استان برگزار شد.
وبینار تازه های مدیریت بیماران دارای سکته مغزی برگزار شد.

دکتر زیلابی معاونت بهداشتی با تشریح بروز سکته مغزی در کشور گفت: کشور ما سالیانه بطور متوسط 550 هزار نفر دچار انواعی از سکته های مغزی می شوند و گاها به عنوان حمله های مغزی هم شناخته می شوند.

او با اشاره به اینکه حمله های مغزی دومین علت مرگ در ایران است تاکید کرد که با انجام فعالیت بدنی منظم، رژیم غذایی سالم، عدم مصرف دخانیات و الکل و مصرف منظم داروهای فشار خون و دیابت در بیماران مبتلا به این بیماری ها می توان از بروز سکته های مغزی پیشگیری نمود.

دکتر پرویز راد متخصص طب اورژانس و استادیار عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اپیدمیولوژی و فیزیوپاتولوژی سکته حاد مغزی توضیح داد.

اهمیت زمان آشنایی با نحوه ارائه خدمت در سکته حاد مغزی و معرفی الگوریتم جدید برنامه 724 را دکتر لیلا پورسعادت متخصص بیماری های مغز و اعصاب و استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه بیان کرد.

گیتا نادری ، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه 8 آبان ماه 1402