تاثیر چای سبز در کنترل قند خون در افراد دیابتی

۲۶ آبان ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۵ کد : ۳۹۲۹۶ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۱۰۵
این گیاه دارای درصد قابل قبولی از ترکیباتی اپی کاتشین ،کاتشین ،گالوکاتشین و اپی گالوکاتشین می باشد و این ترکیبات یک گروه از فلاوانول های با ارزش دارویی تشکیل می دهند و دارای اثر آنتی اکسیدانی قوی است.
تاثیر چای سبز در کنترل قند خون در افراد دیابتی

به گزارش وب دا مرکزی، آرزو باجلانی دکترای تخصصی تغذیه ورزشی گفت: مطالعات نشان داده است که پلی فنول های موجود در چای سبز با خواص آنتی اکسیدانی موجب بهبود متابولیسم قند در حیوانات آزمایشگاهی مبتلا به قند خون بالا موجب بهبود مقاومت انسولینی در آن ها شده است . 


مصرف روزانه یک و نیم گرم پودر چای سبز خشک موجب بهبود تحمل و متابولیسم قند در بیماران دیابتی می شود و دوز مصرفی چای سبز برای بیماران دیابتی دو فنجان چای دم کرده در روز است. 
 
لازم بذکر است که پلی فنول یک ترکیب گیاهی است که می‌تواند مانند یک آنتی اکسیدان عمل کند و رادیکال‌های آزاد را که باعث آسیب به سلول‌های بدن و بروز سرطان و بیماری‌های دیگر می‌شوند را خنثی کند. 
 
گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک 
 
جمعه  26  آبان ماه 1402 

کلید واژه ها: چای چای سبز قند بهبود موجب بهبود موجب سبز بیماران


نظر شما :