برگزاری کارگروه درون بخشی آموزش ارتباطات و مشارکت مردمی

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۷ کد : ۳۹۳۲۷ اصلی معاونت بهداشتی
کارگروه درون بخشی آموزش ارتباطات و مشارکت مردمی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا تشکیل شد
برگزاری کارگروه درون بخشی آموزش ارتباطات و مشارکت مردمی

در راستای سیاست های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با هدف افزایش شناسایی، مراقبت و کنترل بیماران در جهت گسترش پوشش برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع همزمان با سراسر کشور اقدام به برگزاری " پویش ملی سلامت" در استان مرکزی شده است که در این پویش غربالگری دیابت و فشارخون بالا برای کلیه افراد 18 سال و بالاتر ایرانی ساکن در کشور و بانوان باردار در همه گروه های سنی در کلیه پایگاه های سلامت، مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت انجام می شود.

در این کارگروه که به دبیری گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد در خصوص فراخوان و اطلاع رسانی همگانی از طریق رسانه ملی در سطح استان،  فراخوان از طریق پایگاه های اینترنتی و فضای مجازی و تولید پلاکارد، پوستر، بنر و ... ، - استفاده از ظرفیت بخش های دولتی و غیر دولتی در اجرای پویش بحث و تبادل نظر و وظایف هر یک از اعضاء کارگروه تببین شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه 27   آبان ماه 1402