وبینار گزارش عملکرد پویش ملی سلامت برگزار شد

۰۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۹ کد : ۳۹۷۳۸ اصلی معاونت بهداشتی
وبینار گزارش عملکرد پویش ملی سلامت برگزار شد

وبینار گزارش عملکرد کمیته اجرایی پویش ملی سلامت " غربالگری دیابت و فشارخون بالا" با حضور اعضا کارگروه اجرایی و بصورت ویدئوکنفرانس با مدیران شبکه های بهداشت و روسای مراکز بهداشت شهرستان اراک و تابعه برگزار شد.

در این وبینار معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی ضمن تشریح انتظارات و وظایف هریک از شبکه ها، درصد پیشرفت پویش ملی سلامت(دیابت و فشارخون) به تفکیک شبکه ها نمایش داده شد و  تاکید بر تشکیل تیم های رصد مطابق با برنامه ریزی شهرستان و پایش و رصد برنامه توسط گروه گسترش شبکه  با همکاری تمامی واحدها علی الخصوص گروه بیماری های غیرواگیر، آموزش سلامت، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای از مراکز جامع سلامت خانه های بهداشت و پایگاههای بهداشت و .... شد.

در پایان هریک از مدیران شبکه ها و روسای مراکز بهداشت شهرستان ها گزارش عملکرد خود را ارائه کرد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

چهارشنبه 8 آذر ماه 1402