برگزاری جلسه پایش شاخص های گروه بهداشت حرفه ای
پایش گروهی واحد بهداشت حرفه ای با حضور رئیس گروه و کارشناسان سلامت کار معاونت بهداشتی و کارشناس مسئولان بهداشت حرفه ای شهرستان ها انجام شد.
جلسه پایش گروهی براساس تجزیه تحلیل شاخص های بهداشتی برمبنای بررسی ( نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدات) ارائه راهکارهای بهبود شاخص ها در مرکزبهداشت شهرستان تفرش برگزار شد.
گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک
چهارشنبه 15 آذر ماه
نظر شما :