کارگاه احیا کودکان( ویژه پزشکان) برگزار شد

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۸ کد : ۴۱۱۲۱ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه احیا کودکان( ویژه پزشکان) برگزار شد

کارگاه احیا کودکان( ویژه پزشکان) با هدف کاهش مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در راستای قانون جوانی جمعیت به دبیری واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت برای 30 نفر از  پزشکان شاغل در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی در دو جلسه برگزار شد.

کارگاه 11 ساعته تربیت مدرس احیا  پایه و پیشرفته کودکان  در تاریخ با حضور  مدرسین کشوری  دکتر زمانی فوق تخصص ریه کودکان، دکتر ارجمند متخصص اطفال ، دکتر مریم محمدی متخصص اطفال و دکتر قندی فوق تخصص قلب  اطفال برگزار شد.

هریک از شرکت کنندگان در این کارگاه پس از گذراندن دوره 11 ساعته، بعنوان مدرس  موظف به برگزاری کارگاه احیا برای کلیه کارکنان بهداشتی است.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

یک شنبه 24 دی ماه 1402

کلید واژه ها: کارکنان بهداشتی معاونت بهداشت مراکز جامع سلامت مدرس احیا دانشگاه علوم پزشکی اراک احیا کودکان مرگ و میر کودکان قانون جوانی جمعیت جوانی جمعیت