لزوم استفاده از صندلی کودک

لزوم استفاده از صندلی کودک

ببینید

حیدری از مرکز پایش مراقبت های درمانی و ستاد هدایت دانشگاه علوم پزشکی اراک

علت اصلی مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه در استان مرکزی حوادت است و حوادث ترافیکی در صدر این حوادث و سپس غرق شدگی و مسمومیت داروئی است .

خوب است بدانید از ابتدای سال 1402 تاکنون ما بیش از 300 مورد آمبولانس فقط حوادث ترافیکی کودکان 1 تا 59 ماهه اعزام کردیم . با انجام یکسری اقدامات ساده و نه چندان پیچیده میتوانیم از بروز این حوادث پیشگیری بکنیم.

شاید هنوز فکر بکنید صندلی کودک یک وسیله لوکس و غیرضروری است اما اگر لزوم استفاده از صندلی را بدانید حتما برای کودکتان تهیه می کنید.

هنگام مسافرت های درون شهری و برون شهری امن ترین محل برای قراردادن کودک در داخل صندلی مخصوص کودک که واقع در صندلی عقب خودرو است و حتی الامکان یک بزرگسال در صندلی عقب کنار کودک بنشیند و کمربند کودک را حتما برای او قفل بکند.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: معاونت بهداشت صندلی کودک مسمومیت داروئی غرق شدگی دانشگاه علوم پزشکی اراک