پایگاه طرد مرزی ابراهیم آباد با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی تجهیز و افتتاح شد

۰۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۳ کد : ۴۱۹۷۱ اصلی معاونت بهداشتی
پایگاه طرد مرزی ابراهیم آباد  با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی تجهیز و افتتاح شد

در طی مراسمی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی، معاونین اجرایی و فنی مرکز بهداشت استان، نماینده معاونت درمان، مدیر گروه بیماری‌ها و پرسنل بیماری‌های مرکز بهداشت استان و اراک افتتاح شد.

پایگاه بهداشتی در اردوگاه طرد مرزی ابراهیم آباد اراک با هدف افزایش کمی و کیفی ارائه خدمات به اتباع غیر مجاز در حال طرد از کشور در راستای مراقبت های بهداشت بین المللی افتتاح شد.

در این پایگاه بهداشتی خدماتی از قبیل واکسیناسیون، غربالگری  بیماری‌های واگیر ،انجام رپید تست بیماری‌های واگیر مثل مالاریا، کرونا و...جهت اتباع انجام می شود.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

چهارشنبه 2  اسفند ماه 1402

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: پایگاه طرد مرزی واکسیناسیون مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیماری های واگیر