کارگاه آموزشی آشنایی با مخاطرات بلایای طبیعی برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۰ کد : ۴۲۰۱۴ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه آموزشی آشنایی با مخاطرات بلایای طبیعی برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با مخاطرات بلایای طبیعی و کمک های اولیه شایع در حوادث ایمنی و اطفاء حریق مبتنی بر نیاز مدیران و روساء و کارشناسان  فنی و ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک  برگزار شد.

در این کارگاه آموزش های لازم در راستای آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی اقدامات قبل ،حین،بعد از سیل،زلزله،..،کمک‌های اولیه حیاتی درحوادث(حوادث ترافیکی ،مسمومیت در فصل زمستان،برق گرفتگی،غریق،سقوط از ارتفاع...)، آموزش کمک‌های اولیه در خفگی ها واحیاء قلبی ریوی( CPR)،  پناه گیری و خروج اضطراری ایمن در شرایط اضطراری، کارگاه تئوری وعملی اصول اطفاء حریق وایمنی (توسط کارشناس مسئول سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی اراک) ارائه شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه 5 اسفندماه 1402

کلید واژه ها: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک احیا قلبی ریوی حوادث ترافیکی پناه گیری بلایای طبیعی مخاطرات