دکتر زیلابی در کمیته آموزش: نیاز واقعی مردم تعیین کننده موضوعات آموزشی است

۲۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۷ کد : ۴۴۱۲۵ اصلی معاونت بهداشتی
کمیته آموزش خرداد ماه معاونت بهداشتی با حضور معاون بهداشتی، مدیران و روسای گروه ها برگزار شد.
دکتر زیلابی در کمیته آموزش: نیاز واقعی مردم تعیین کننده موضوعات آموزشی است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در جلسه کمیته آموزش خرداد ماه دکتر اردلان زیلابی معاون بهداشتی ضمن تبریک هفته ملی سلامت مردان که در هفته پایانی  خرداد ماه برگزار می شود بر ارایه خدمات آموزشی، تشخیصی و درمانی در واحدهای بهداشتی به آقایان تاکید کرد و اجرای برنامه های مداخله ای برای کاهش حوادث ترافیکی و کاهش مرگ و میر مردان را ضروری دانست.
وی ضمن تشریح اهمیت نیاز سنجی سلامت جامعه و تعیین مشکلات بهداشتی اولویت دار، بر همکاری کلیه گروه ها در اجرای برنامه ها و پشبرد اهداف نظام سلامت تاکید کرد.
مهتاب نوابی دبیر کمیته آموزش معاونت بهداشت نیز اظهار داشت: در این کمیته در خصوص بیماریهای تنفسی، بیماریهای گوارشی، نیاز سنجی سلامت جامعه و مناسبت های بهداشتی تیر ماه بحث و تبادل نظر شد.

کلید واژه ها: کمیته آموزش معاونت بهداشت اراک