در دولت شهید آیت الله رئیسی؛

افتتاح ۲۹ مرکز بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان استان مرکزی

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۴۲۷۷ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خبر داد: همزمان با بهره‌برداری از ۶۷۸ پروژه بهداشتی و درمانی با زیربنای ۴۰۰ هزار مترمربع در کشور با حضور دکتر مخبر در وزارت بهداشت؛ ۲۹ مرکز شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت، زیست پزشک و پد هوایی در شبکه های تابعه معاونت بهداشت استان مرکزی به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح شد.
افتتاح ۲۹ مرکز بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، صبح امروز «دکتر اردلان زیلابی»معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با حضور در آیین افتتاح مرکز خدمات جامع شهری و روستایی حضرت زینب (س) در شهرستان آشتیان اظهار داشت: در دولت خدمت شهید آیت الله رئیسی و با تلاشهای صورت گرفته در کنار ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی حوزه سلامت استان مرکزی  ۲۹ مرکز بهداشتی در استان به بهره برداری رسید.
وی به بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت آشتیان اشاره کرد و افزود: اغلب مراکزی که امروز افتتاح می‌شود، از پروژه‌هایی است که احداث آن‌ها از سال‌ها قبل آغاز شده بود.

دکتر زیلابی ادامه داد: ما در استان تعداد ۹ شبکه بهداشت و درمان، ۹۶ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۳ پایگاه بهداشت و ۲۷۵ خانه بهداشت در حال ارائه خدمت هستند.

متولی بهداشت استان گفت: ستاد شبکه بهداشت و درمان شازند، مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شماره یک شازند، خانه بهداشت تواندشت شازند، پایگاه سلامت عباس آباد شازند به بهره برداری رسید.
برپایه این گزارش، پایگاه سلامت مرزیجران اراک، پایگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهدای صفری اراک، مرکز جامع سلامت روستایی کودزر_فراهان نیز افتتاح شد.

همچنین،  توسعه اورژانس بیمارستان محلات، مرکز جامع سلامت امین- حضرت فاطمه الزهرا (س) محلات، پایگاه بهداشت ضمیمه محلات، پایگاه بهداشت آزادگان - حضرت معصومه (س) محلات به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: پایگاه شماره ۲ شهری فوریت های پزشکی شهرستان دلیجان، خانه بهداشت روستای فیض آباد از توابع آشتیان، مرکز خدمات جامع سلامت حضرت زینب (س) آشتیان، ۴ واحد زیست پزشک مرکز خدمات جامع حضرت زینب (س) آشتیان، مرکز خدمات جامع گرکان _آشتیان و بهره‌برداری از دستگاه لاپاراسکوپی بیمارستان والفجر تفرش از دیگر طرح های افتتاح شده در استان مرکزی است.
دکتر اردلان زیلابی با اشاره به تقویت شاخص سلامت دراستان گفت: معاونت بهداشت اهتمام جدی دارد تا مرکز جامع سلامت را که در مکان‌های استیجاری هستند به مکان اختصاصی تبدیل کند.

کلید واژه ها: مراکز جامع سلامت افتتاح بهره برداری معاون بهداشت استان مرکزی دکتر اردلان زیلابی دولت شهید رئیسی