وبینار آموزش مداوم مدیریت بیماری PKU

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۳ کد : ۴۴۶۸۸ اصلی معاونت بهداشتی
بمناسبت ۲۹ ژوئن روز جهانی فنیل کتونوری وبینار آموزش مداوم تحت عنوان مدیریت بیماری pku به همت گروه مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی و دبیری دکتر محمد آهنگر داودی برگزار شد.
وبینار آموزش مداوم مدیریت بیماری PKU

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر پری میر شفیعی مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت استان اظهار داشت: دکتر آهنگر در این جلسه درخصوص بیماریهای متابولیک ارثی و همچنین فنیل کتونوری علایم بیماری نحوه تشخیص و کنترل ودرمان استاندارد آنها به بیان مطلب پرداخت.
وی افزود: در ادامه دکتر میلاد غلامی متخصص ژنتیک پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه پیرامون مدل توارث این بیماریها واهمیت انجام آزمایشات تشخیص ژنتیک پیش ازتولد در راستای فرزند آوری سالم درزوجین ناقل بیماری های متابولیک ارثی مباحثی ارایه شد.
در پایان دکتر فاطمه عزیزی سلیمان به ایراد مطالبی درمورد اهمیت تغذیه ورژیم درمانی دراین بیماران پرداخت.
دکتر میرشفیعی ادامه داد: گروه هدف این برنامه پزشکان عمومی متخصصین اطفال وگروه علوم تغذیه بودند که درپایان وبینار جهت برخورداری از امتیاز آموزش مداوم در آزمون الکترونیکی که از محتوای برگزار شده طراحی شده بود شرکت کردند.

کلید واژه ها: بیماری pku وبینار آموزش معاونت بهداشت اراک