دوره آموزشی مبتنی بر نیاز محله داوطلبان سلامت محله

۲۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۴۷۵۸ اصلی معاونت بهداشتی
این دوره آموزشی با هدف آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی اقدامات قبل ،حین،بعد از سیل،زلزله...، کمک‌های اولیه حیاتی درحوادث(حوادث ترافیکی، مسمومیت در فصل زمستان، برق گرفتگی،غریق، سقوط از ارتفاع...)، آموزش کمک‌های اولیه در خفگی ها و احیاء قلبی ریوی (CPR) برگزار شد.
دوره آموزشی مبتنی بر نیاز محله داوطلبان سلامت محله

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ رضا صالحی، کارشناس مسئول مدیریت خطر حوادث وبلایا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: این دوره آموزشی با همکاری گروهای مدیریت خطر حوادث، بلایا و آموزش ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به داوطلبان سلامت مرکز جامع سلامت شهری امام حسین(ع) مرکز بهداشت شهرستان اراک آموزش داده شد.

وی افزود:این دوره شامل آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی اقدامات قبل ،حین، بعد از سیل، زلزله،..، کمک‌های اولیه حیاتی درحوادث (حوادث ترافیکی، مسمومیت در فصل زمستان، برق گرفتگی، غریق، سقوط از ارتفاع...)، آموزش کمک‌های اولیه در خفگی ها واحیاء قلبی ریوی (CPR)، پناهگیری و خروج اضطراری ایمن در شرایط اضطراری بود.

کلید واژه ها: دوره آموزشی آموزش مبتنی داوطلبان سلامت محله معاونت بهداشت اراک