نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۴۶ کد : ۴۴۹۱۴ اصلی معاونت بهداشتی
نشست دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر زیلابی معاون بهداشتی و دکتر ملاطائفه معاون توسعه دانشگاه با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه در راستای بررسی و رفع چالش‌های حوزه سلامت، برگزار شد.
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در این نشست ۴ ساعته، مواردی از جمله پیگیری و رفع چالش‌های موجود در راستای بهبود ارائه خدمات و ارتقای رضایتمندی مردم، مشکلات نیروی انسانی، مدیریت بهینه مالی، تجهیزات پزشکی و دارویی مراکز بهداشتی و درمانی شبکه ها، همپوشانی پزشکان در شهرستان ها، طرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وضعیت پروژه های در دست احداث شهرستان ها و بحث و تبادل نظر در خصوص افتتاح پروژه های بهداشتی، درمانی و اورژانس در هفته دولت و هفته دفاع مقدس از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
گفتنی است؛ در این جلسه پس از ارائه گزارش و ایراد سخنرانی توسط هر یک از مدیران شبکه های بهداشت و درمان تابعه در خصوص مشکلات و چالش های پیش رو، راهکارها جمع بندی و از سوی رئیس دانشگاه دستوراتی در راستای دستیابی به اهداف سلامت و رفع دغدغه‌ها صادر شد.

کلید واژه ها: نشست روسای شبکه های بهداشت معاونت بهداشت اراک