استان مرکزی پیشرو در تولید نان کامل
استان مرکزی اقدامات بسیار مؤثری در تولید و توزیع نان کامل داشته و از استانهای پیشرو در کشور است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر جواهری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه مصرف نان کامل و سبوسدار میتواند سپری در برابر بیماریها و مرگ زودرس باشد، افزود: اگر همه افراد در جامعه از نان کامل استفاده کنند در سال از مرگ بیش از ۲۹ هزار نفر جلوگیری می شود.
یادگاری، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با اشاره به اینکه نان کامل حاوی مواد مغذی است، افزود: مصرف نان کامل از بروز بسیاری بیماریها پیشگیری میکند و مصرف نان غیراستاندارد میتواند زمینهساز ایجاد مشکلات و بیماریهای مختلف همچون چاقی، قند و فشار خون شود.
نظر شما :