تأکید بر فرهنگ‌سازی استفاده از نان کامل برای ارتقای سلامت جامعه در استان مرکزی

۰۹ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۱ کد : ۵۴۰۹۶ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۳۱
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اشاره به اهمیت نان کامل در رژیم غذایی سالم، خواستار ترویج فرهنگ مصرف این نوع نان میان مردم استان شد.
تأکید بر فرهنگ‌سازی استفاده از نان کامل برای ارتقای سلامت جامعه در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر جواد جواهری اعلام کرد که استفاده از نان کامل یکی از راهکارهای مؤثر در بهبود سلامت عمومی است که می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن همچون پیشگیری از دیابت، فشار خون، سرطانها و بیماریهای قلبی عروقی و ... ایفا کند.
وی افزود: نان کامل به دلیل داشتن فیبر بیشتر و مواد مغذی فراوان، به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و باعث افزایش انرژی و عملکرد بهتر بدن می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی گسترده در این زمینه تاکید و اعلام کرد: با همکاری سازمان‌های مربوطه و رسانه‌ها، برنامه‌های آموزشی و تبلیغاتی در سطح استان اجرا می شود تا مردم به اهمیت مصرف نان کامل آگاه شوند و به تدریج این نوع نان را جایگزین نان‌های سفید معمولی کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد که این اقدامات بخشی از سیاست‌های کلان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای کیفیت تغذیه و بهبود سطح سلامت جامعه است.

کلیدواژه‌ها: فرهنگ‌سازی نان کامل معاون بهداشت اراک


نظر شما :