پیام تبریک دکتر نظری بمناسبت روز جهانی بهداشت محیط

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۲۰:۴۶ کد : ۵۸۹۲ اصلی معاونت بهداشتی
پیام تبریک دکتر نظری بمناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر جواد نظری معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز جهانی بهداشت محیط  پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت متن پیام بشرح ذیل می باشد:

به برکت اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت ، روز جهانی بهداشت محیط به سبب گستره خدمات و افزایش چتر نظارتی و دامنه فعالیت از رنگ و بوی تازه ای برخوردار است در حال حاضر دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب ، تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم میشود. بهداشت محیط با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت ، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود عهده دار است.

این روز نقطه عطفی در برنامه های بهداشت محیط محسوب می شود و می تواند تلاشی دیگر برای آماده سازی عمومی و جلب همکاری های بین بخشی و حمایت مسوولان باشد.

اینجانب فرا رسیدن ۲۶ سپتامبر ( ۴ مهر ماه ) که از سوی فدراسیون بین المللی بهداشت محیط با شعار «چالش های تغییرات اقلیم: زمان یکپارچگی اقدامات بهداشت محیط در سطح جهانی»به عنوان روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده است را فرصتی مغتنم شمرده و این روز را به تلاشگران عرصه سلامت محیط اعم از بازرسان  وکارشناسان وشاغلین  بهداشت محیط  در حوزه معاونت و تمام مراکز تابعه  که در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، شبانه روزی فعالیت می کنند و نیز دانشجویان بهداشت محیط که از ایندگان سلامت محیط  می باشند و تمامی اساتید و فعالان  خدوم این عرصه، تبریک عرض نموده، موفقیت ؛سلامتی ؛ و بهروزی روزافزون همگی ایشان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

کلید واژه ها: آلاینده های محیطی بهداشت محیط