ارائه عملکرد مرکز بهداشت استان مرکزی در خودیاری

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۰ کد : ۶۵۸۸ اصلی معاونت بهداشتی
ارائه عملکرد مرکز بهداشت استان مرکزی در خودیاری

هفته جهانی خودمراقبتی ( 27 آبان لغایت 3 آذرگرامی باد)

دکتر نظری معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی اعلام کرد : در راستای اجرای برنامه خودیاری در سطح دانشگاه علوم پزشکی اراک، با تلاش کارشناسان آموزش سلامت که با همکاری مراقبین سلامت و بهورزان صورت گرفته تعداد 34356 نفر از سفیران سلامت که خود یا یکی از اعضای خانواده آنها مبتلا به بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی عروقی، دیابت، و یا عوامل خطر بیماری های مزمن ( چاقی، پرفشاری خون و ... ) بوده اند به عضویت گروه های خودیار درآمده اند که بدین ترتیب دانشگاه علوم پزشکی اراک موفق به احراز شاخص خودیاری به میزان 10.98% گردیده است

مشایخی رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت گفت : که تاکنون تعداد 3321 گروه خودیار در دانشگاه علوم پزشکی اراک تشکیل گردیده است که شامل 1599گروه در زمینه بیماری های قلبی عروقی، 1187گروه در زمینه دیابت، 535 گروه در مورد عوامل خطر بیماری های مزمن (چاقی و اضافه وزن و...)  فعال می باشند.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی تصریح کرد :  هدف از اجرای برنامه خودیاری توسعه روابط بین فردی مثبت، همدلی  و حمایت عاطفی از طریق به اشتراک گذاشتن تجربیات، اطلاعات و راه های مقابله با مشکل مشترک با سایر افراد عضو گروه خودیار است و علاوه بر آن اعضای گروه خودیار در زمینه مشکل مشترک خود آموزش های تخصصی را ازطریق پزشکان ، مراقبین سلامت و بهورزان  در زمینه مسائل بهداشتی دریافت می کنند.

چنانچه شما یا یکی ازاعضای خانواده شما مبتلا به بیماریهایی نظیر دبایت ، فشارخون ، چاقی یا اضافه وزن می باشید می توانید با مراجعه به مراکز وپایگاههای سلامت یا خانه های بهداشت به عضویت درگروههای خودیار دربیایید.

کلید واژه ها: خودیاری مراقبین سلامت