مشاهده نشدن ویروس کرونا در استان معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی: هیچ مورد مشکوکی از ویروس کرونا در استان مشاهده نشده است.

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۴ کد : ۷۶۹۳ اصلی معاونت بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ سومین جلسه پدافند زیستی استان که با حضور برخی مسئولان در استانداری برگزار شد.

دکتر اسماعیلی معاون فنی مرکز بهداشت استان گفت: مردم نگران نباشند هیچ‌گونه مورد مشکوکی در حوزه ویروس کرونا در استان گزارش نشده اما مردم موارد بهداشتی را رعایت کند.

دکتر اسماعیلی افزود: دانشگاه علوم پزشکی به همراه برخی دستگاه های مربوطه اقدامات پیشگیرانه از جمله کنترل اماکن عمومی، سربازخانه ها، رستوران ها و دیگر اماکن را انجام داده اما مردم از دست دادن و روبوسی اجتناب کنند و بعد در هر روزی سه بار دستهایشان را شسته و ضدعفونی کنند.

آموزش اصناف، اعزام اساتید دانشگاه علوم پزشکی به اماکن مورد نظر و کنترل بیشتر صنایع غذایی مدارس خوابگاه و بیمارستان ها از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود .

کلید واژه ها: ویروس کرونا استان مرکزی مرکز بهداشت