واحد تغذیه

تعداد بازدید:۳۷۶

نام و نام خانوادگی : رضوان منصوری

سمت : کارشناس مسئول تغذیه معاونت

رشته تحصیلی : علوم تغذیه

 

نام و نام خانوادگی: حانیه حامدیان

سمت: کارشناس تغذیه معاونت

رشته تحصیلی: علوم تغذیه

معرفی اداره تغذیه:

اداره تغذیه به عنوان یکی ار حساس ترین ادارات دانشگاه است که مدیریت ،برنامه ریزی و نظارت بر آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری را به عهده داشته و آماده سازی،نصب و راه اندازی و تعمیرات تجهیزات سالن های غذاخوری ،تهیه مواد اولیه غذایی،کنترل کمی وکیفی اقلام مواد غذایی مورد نیاز برای طبخ و توزیع حدود 3000 پرس (صبحانه،ناهار وشام) به صورت روزانه  و حدود 400000 پرس بصورت سالانه ، برای دانشجویان از جمله وظایف این اداره میباشد.اداره تغذیه در نوع ارائه خدمات رسانی خود توجه به مصرف کنندگان و نظرات و ذائقه ها ی آنهارا در کانون توجه قرار داده است.

شرح وظایف کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی و فرهنگی:

-مطالعه و تدوین برنامه های مربوط به امور تغذیه

-آنالیز و تنظیم برنامه های هفتگی،ماهانه و فصلی برای تهیه غذا

-سرپرستی و نظارت بر تهیه مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای

- سرپرستی و نظارت بر نگهداری مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای

- سرپرستی و نظارت بر توزیع غذا با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای

- سرپرستی و نظارت بر پخت مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای

-نظارت در انتخاب سفارش و تحویل مواد غذایی و بهداشت مواد غذایی خام

-جمع آوری آمار و اطلات خدمات تغذیه ای ارائه شده

-بکارگیری روش های نوین علمی و اقتصاد تغذیه با توجه به نوع مواد اولیه و قیمت تمام شده

-تهیه و تدوین و بروز رسانی جدول آنالیز مواد اولیه منوهای مختلف مواد  غذایی

-تهیه و تدوین فرم نظرسنجی و انجام آن به صورت دوره ای

-نظارت بر سیستم اتوماسیون تغذیه

-ارائه نظرات مشورتی و شرکت در جلسات شورای تغذیه

-انجام سایر امور محوله طبق دستور مافوق

آدرس : سردشت مجتمع پیامبر اعظم ص ، ساختمان امام صادق ع ، طبقه دوم بال آبی واحد تغذیه تلفن 08634173542

آخرین ویرایش۱۷ مهر ۱۴۰۱