اداره خوابگاهها و تغذیه
رئیس اداره : آقای حمید چگنی
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی
سوابق:
رییس امور مالی مرکز درمانی آموزشی امیرکبیر
رییس امور عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی
معرفی اداره تغذیه:
اداره تغذیه به عنوان یکی ار حساس ترین ادارات دانشگاه است که مدیریت ،برنامه ریزی و نظارت بر آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری را به عهده داشته و آماده سازی،نصب و راه اندازی و تعمیرات تجهیزات سالن های غذاخوری ،تهیه مواد اولیه غذایی،کنترل کمی وکیفی اقلام مواد غذایی مورد نیاز برای طبخ و توزیع حدود 3000 پرس (صبحانه،ناهار وشام) به صورت روزانه و حدود 400000 پرس بصورت سالانه ، برای دانشجویان از جمله وظایف این اداره میباشد.اداره تغذیه در نوع ارائه خدمات رسانی خود توجه به مصرف کنندگان و نظرات و ذائقه ها ی آنهارا در کانون توجه قرار داده است.
شرح وظایف کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی و فرهنگی:
-مطالعه و تدوین برنامه های مربوط به امور تغذیه
-آنالیز و تنظیم برنامه های هفتگی،ماهانه و فصلی برای تهیه غذا
-سرپرستی و نظارت بر تهیه مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای
- سرپرستی و نظارت بر نگهداری مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای
- سرپرستی و نظارت بر توزیع غذا با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای
- سرپرستی و نظارت بر پخت مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای
-نظارت در انتخاب سفارش و تحویل مواد غذایی و بهداشت مواد غذایی خام
-جمع آوری آمار و اطلات خدمات تغذیه ای ارائه شده
-بکارگیری روش های نوین علمی و اقتصاد تغذیه با توجه به نوع مواد اولیه و قیمت تمام شده
-تهیه و تدوین و بروز رسانی جدول آنالیز مواد اولیه منوهای مختلف مواد غذایی
-تهیه و تدوین فرم نظرسنجی و انجام آن به صورت دوره ای
-نظارت بر سیستم اتوماسیون تغذیه
-ارائه نظرات مشورتی و شرکت در جلسات شورای تغذیه
-انجام سایر امور محوله طبق دستور مافوق
آدرس : سردشت مجتمع پیامبر اعظم ص