تبریک روز پرستار

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۴۰۳۴ اخبار اصلی
پیام تبریک دکتر اسماعیل مشیری به مناسبت روز پرستار

پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر به مناسبت روز پرستار

دکتر اسماعیل مشیری در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم .
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.
بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز عزیز به همکاران سختکوش پرستار جا دارد صمیمانه از تلاشهای مستمر عزیزان پرستار در راستای رفع درد و رنج بیماران  و مددجویان تشکر و سپاسگزاری نمایم .
ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان، امیدوارم ما و همه آحاد جامعه قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی این عزیزان باشیم.

دکتر اسماعیل مشیری

رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر