واحد تغذیه
واحد تغذیه :
مسئول واحد : خانم بهاره بلالی
مدرک تحصیلی : کارشناس تغذیه
کارشناس: خانم بیکوردی
داخلی : 335
تعداد پرسنل : 2نفر
وظایف و مسئولیت ها : ۱- تهیه و تنظیم و تدوین برنامه تغذیه بیماران معمولی و بیماران رژیمی با هماهنگی مسـئولین پرسـتاری و پزشـکان معالج برای دوره های مشخص درمانی در سطح عمومی بیمارستان ۲- بررسی و کنترل لیست های غذایی بیماران با هماهنگی مسئولین بخش هـای مختلـف و نظـر پزشـکان معـالج بـه منظور تامین و تدارک و ارائه آنها ۳- اقدام به تهیه و تدارک انواع مواد غذایی مورد نیاز بیمارستان برای مصارف مقاطع زمانی مختلف به اتفاق مسـئولین قسمت های مختلف ۴- نظارت و کنترل لازم در مراحل مختلف طبخ به منظور حصول اطمینان از کم و کیفیت مواد غذایی مورد اسـتفاده و کیفیت طبخ به نحوی که به ارزش غذایی مواد خلالی وارد نشود ۵- بررسی و کنترل آمار میزان انواع غذای مورد نیاز بیمارستان در مقطع زمانی مشخص و انطبـاق آن بـا آمـار تعـداد انواع بیماران با هماهنگی مسئولین ذیربط ۶- اخذ نظر مشورتی مقام مسئول و یا پزشکان معالج در مورد انواع غذاهای رژیمی انواع بیمـاران در جهت تهیه رژیم مناسب بهبود روند بیماری ۷- اقدام به اتخاذ تمهیداتی در جهت لزوم رعایت دقیق رژیم غذایی مورد تجویز پزشک توسط بیماران به جهت هر چه موثرتر نمودن رژیم درمانی آنان ۸- تهیه و تنظیم گزارش روند احوال بیماران تحت رژیم غذایی جهت بررسی و مطالعه مقام مسئول تخصصی و یا پزشکان معالج ۹- اقدام در تدوین استانداردهای کلی برای امور تغذیه علمی بر مبانی علم تغذیـه در جهـت تغذیـه صـحیح و مناسـب بیماران و نهایتاً تسریع در روند بهبود بیماران در بیمارستان ۱۰-تهیه و تدوین گزارش از مشکلات و معضلات مبتلا به در زمینه مسئولیت های مترتبـه شـغل مـورد تصـدی جهـت ارائه به مقام مسئول ۱۱-هماهنگی و اقدام به اعمال کنترل های لازم در قسمت های مختلف آشپزخانه و آبدارخانه هـا و انبارهـای ذخیره سازی مواد غذایی به منظور حصول اطمینان از صحت جریان امور آنها و تنظیم گـزارش موارد قابل تعمیر و اصلاح ۱۲-شرکت در جلسات رئیس و سایر مسئولین بیمارستان جهت بررسی مشکلات و اتخاذ تصمیمات لازم |