پیام تسلیت

پیام تسلیت رئیس بیمارستان امیرکبیر بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۳۰۹۷ اخبار اصلی
پیام تسلیت رئیس بیمارستان امیرکبیر بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

پیام تسلیت رییس بیمارستان به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س)

پیام تسلیت رئیس بیمارستان امیرکبیر به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

به گزارش واحد روابط عمومی بیمارستان ، متن پیام دکتر احسان رحیمی بدین شرح است :

با سلام "
ایام فاطمیه ، روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت ، حضرت زهرای مرضیه (س) و روزهای غمباری است که شیعیان جهان به یاد برترین بانوی زنان عالم به سوگ می نشینند.
باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست ؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.
پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت ، به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد .
شخصیت برجسته و بارز ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمدمصطفی(ص) “ام ابیها” لقب گرفتند ، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تاکنون است.

اینجانب فرا رسیدن ایام غمبار و حزن انگیز فاطمیه ، شهادت بی بی دوعالم ، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم ، صدیقه طاهره ،"حضرت فاطمه زهرا(س)"را برپیشگاه مقدس امام زمان (عج)و تمامی شیعیان و محبان حضرتش خصوصاً مردم شریف استان مرکزی و جامعه دانشگاهی و همکاران پرتلاشم دربیمارستان امیرکبیر تسلیت عرض می نمایم.

دکتر احسان رحیمی
رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر اراک