سامانه نوبت دهی متمرکز

سامانه نوبت دهی متمرکز با شماره گیری ۳۳۸۹۰ و شماره گیری کد دستوری *۶۶۵۵*۳۳۸۹۰# جهت گرفتن نوبت در سامانه نوبت دهی

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۳ کد : ۶۴۳۲ اخبار اصلی

در راستای استقرار نظام ارجاع الکترونیک، سامانه نوبت دهی متمرکز در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، از تمامی نقاط استان با هدف ارائه خدمات بهتر و سهولت در گرفتن نوبت راه اندازی شد.

در راستای ارائه خدمات بهتر و سهولت در گرفتن نوبت از مراکز درمانی تابعه دانشگاه، نوبت دهی متمرکز مراکز درمانی اراک از تمامی نقاط استان مرکزی از طریق چهار روش، کد دستوری تلفن همراه (USSD)، آدرس اینترنتیhttps://nobat.arakmu.ac.ir ، شماره تماس 33890 و اپلیکیشن موبایل سامانه نوبت دهی متمرکز دانشگاه قابل استفاده می باشد.

مراجعین جهت استفاده از خدمات درمانی مورد نیاز در استان با شماره‌گیری کد دستوری #33890*6655* از طریق تلفن همراه می‌توانند اقدام به گرفتن نوبت مورد نظر خود نمایند که در روش کد دستوری نیازی به تلفن همراه هوشمند نمی‌باشد و استفاده از آن کاملا رایگان می‌باشد؛ با توجه به یکپارچه شدن این سامانه‌ها با سامانه نوبت دهی تلفنی مراکز، امکان کنترل مراجعات تکراری به مراکز فراهم گردید.