تبریک روز آزمایشگاه

تبریک رئیس مرکزآموزشی درمانی امیرکبیر به مناسبت فرا رسیدن روز آزمایشگاه

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۰ کد : ۸۸۳۵ اخبار اصلی
تبریک رئیس مرکزآموزشی درمانی امیرکبیر به مناسبت فرا رسیدن روز آزمایشگاه

تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر به مناسبت روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی

همزمان با فرارسیدن روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی،دکتر اسماعیل مشیری رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر اراک در پیامی این روز را تبریک گفت.

در متن پیام دکتر اسماعیل مشیری آمده است:

سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی، فرصتی مغتنم برای پاسداشت زحمات بی‌دریغانه تلاشگران عرصه خطیر و اثربخش علوم آزمایشگاهی را فراهم آورده، آنان که در ماههای اخیر با اندیشه‌ی والای خود خالصانه و ایثارگرانه در تشخیص بیماری کرونا مدافعین اول خط نبرد بوده‌اند.

بی شک تلاش بی شائبه سفید پوشان عرصه علوم آزمایشگاهی در تشخیص به موقع عوامل بیماری‌زا در محیط های پر خطر آزمایشگاه نقش مهمی در پیشگیری، درمان بیماری‌ها و بهبود بیماران دارد. بر همگان آشکار است که همکاران ما برای بهتر زیستن آحاد جامعه فداکارانه جان خود را به مخاطره می اندازند و این نقش آفرینی مجاهدانه مایه مباهات و افتخار نظام سلامت است.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات تلاشگران گمنام حوزه علوم آزمایشگاهی این روز را به اساتید، کارشناسان و دانشجویان این عرصه تبریک گفته و امیدوارم همواره درجهت نیل به اهداف والای این مجموعه، بیش از پیش موفق و سربلند باشید

.

دکتر اسماعیل مشیری