فرا رسیدن روز جهانی روانشناس و مشاور

تبریک دکتر اسماعیل مشیری به روانشناسان و مشاورین بمناسبت فرا رسیدن نهم اردیبهشت

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۲ کد : ۹۰۷۶ اخبار اصلی
تبریک دکتر اسماعیل مشیری به روانشناسان و مشاورین بمناسبت فرا رسیدن نهم اردیبهشت

پیام تبریک دکتر اسماعیل مشیری رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر اراک به مناسبت روز روانشناس و مشاور

دکتر مشیری در پیامی نهم اردیبهشت ماه، روز ملی روانشناس و مشاور را در مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر  تبریک گفت.

متن پیام تبریک ، به شرح زیر است:

به نام خدا

رشد و توسعه جوامع با تغییرات پرشتاب فناوری، علوم و تکنولوژی موجب می گردند هنجارهای پذیرفته شده اجتماعی مبتنی بر روابط و فرهنگ نتوانند در میدان عمل جامه تحقق بپوشند. در چنین شرایطی احساس خود کارآمدی، کفایت، شایستگی و خود شکوفایی در حوزه های فردی، اجتماعی و ساختارهای کلان جامعه منوط به تقویت و ارتقای شاخص ‏های رفاه و سلامت اجتماعی و تثبیت حقوق شهروندی می باشد. در این میان نقش و جایگاه قانونی علم روانشناسی و مشاوره در نظام سلامت کشور و مراقبت از کیان خانواده ‏ها و ارتقای کیفیت زندگی، آرامش و امنیت روانی اجتماعی آحاد جامعه در افقی بلند ترسیم و نمایان می گردد.

ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه، روز ملی روانشناس و مشاور،  امیدواریم با تداوم و استمرار تلاش‌ها شاهد تثبیت، رشد و بالندگی شاخص‌‌های سلامت روانی اجتماعی در این حوزه باشیم.

دکتراسماعیل مشیری

رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر