قریب به ۴۰ مامای حوزه بهداشت در دوران شیوع کووید ۱۹ به این بیماری مبتلا شدند.

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۳ کد : ۱۷۰۲۴ اصلی معاونت بهداشتی
از شروع همه گیری کووید تاکنون جامعه مامایی شاغل در حوزه بهداشت، مراقبت ویژه و پیگیری فعال بیش از ۱۲۰۰۰ مادر باردار پرخطر را در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک عهده دار بودند .
قریب  به ۴۰ مامای حوزه بهداشت  در دوران شیوع کووید ۱۹ به این بیماری مبتلا شدند.

دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت 15 اردیبهشت ماه روز جهانی ماما گفت: از شروع همه گیری کووید تاکنون جامعه مامایی شاغل در حوزه بهداشت،  مراقبت ویژه و پیگیری فعال بیش از 12000 مادر باردار پرخطر را در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک عهده دار بودند .

ایشان بیان کرد: همکاران ماما با تلاش خالصانه و تعهد حرفه ای مثال زدنی مراقبت از مادران و نوزادان را در این شرایط خطیر بطورمستمر انجام دادند. قریب  به 40 مامای حوزه بهداشت  دراین مدت به بیماری کووید مبتلا شدند.

دکتر علیمحمدی تاکید کرد :  علیرغم تهدید های سلامت و خطر ابتلاء، جامعه مامایی درحمایت و مراقبت بهداشتی از گروه های هدف، با استمرار خدمات حضوری در واحدهای بهداشتی، پیگیری های تلفنی در سامانه شبانه روزی4030 ،ارائه خدمت در مراکز 16 ساعتی کووید و مراقبت در منزل از 870 مادر باردارکووید مثبت  غیر بستری درشرایط قرنطینه خانگی فداکاری کردند.

ایشان در پایان متذکر شد : اینجانب سلامت و توفیق روز افزون همگان را از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم دعای خیر نوزادان و مادران، همراه همیشگی  این همکاران و عزیزانشان باشد. بی تردید پایداری خانواده ، استمراربالندگی،پویایی، جوانی وسلامت جمعیت در ایران فردا، ثمره تلاش بی دریغ امروز همکاران ماما خواهد بود.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی مرکز بهداشت استان مرکزی ماما جامعه مامایی