آخرین خبرها از واکسیناسیون بر علیه ویروس کرونا در استان مرکزی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۷۱۸۲ اصلی معاونت بهداشتی
 اطلاع رسانی از طریق پایگاه های بهداشتی و مراکز جامع سلامت نزدیک محل زندگی افراد از طریق ارتباط تلفنی صورت می‌گیرد که توصیه می کنیم افراد واجد شرایط بر اساس تاریخ و ساعت دعوت شده به مراکز مراجعه کنند.

دکتر منصوری، مسئول گروه بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان مرکزی: واکسیناسیون عمومی همزمان با سراسر کشور از اوایل اردیبهشت ماه در استان مرکزی نیز آغاز شد و بر اساس اولویت سنی ادامه خواهد داشت که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به تدریج تمامی گروه های سنی واکسینه خواهند شد.

طبق بررسی‌های صورت گرفته، حدود ۶۰ درصد افراد ۸۰ سال به بالا واکسینه شده اند و افرادی که به سبب مرض و زمین گیری توانایی مراجعه به مراکز را ندارند ان شاءالله بتوانیم به محل زندگی آنها مراجعه کرده تا واکسیناسیون این افراد نیز در منزلشان صورت بگیرد.

کلید واژه ها: واکسیناسیون مرکز بهداشت استان مرکزی