دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی

بالغ بر ۲۰ درصد جمعیت واجد شرایط و گروه هدف استان، واکسن خود را دریافت کرده‌اند

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۵ کد : ۱۹۰۷۸ اصلی معاونت بهداشتی
تاکنون بالغ بر ۲۰ درصد جمعیت واجد شرایط و گروه‌ هدف استان، واکسن خود را دریافت کرده‌اند که بخش عمده‌ای از آنها واکسن نوبت اول و حدود ۷۲ هزار نفر نیز دُز یادآور خود را دریافت کرده‌اند.
بالغ بر ۲۰ درصد جمعیت واجد شرایط و گروه هدف استان، واکسن خود را دریافت کرده‌اند

استودیو خبر ۱۹

دکتر علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

تاکنون بالغ بر ۲۰ درصد جمعیت واجد شرایط و گروه هدف استان، واکسن خود را دریافت کرده‌اند که بخش عمده‌ای از آنها واکسن نوبت اول و حدود ۷۲ هزار نفر نیز دُز یادآور خود را دریافت کرده‌اند.

واکسیناسیون بخش عمده‌ای از کارمندان بانک انجام شده و در روزهای آتی در بسیاری از شهرستان های استان، در اختیار فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه، بیماران‌دیابتی و رانندگان وسایل نقلیه عمومی درون شهری و برون شهری خواهیم بود.

به جز سه شهرستان کمیجان، فراهان و شازند  باقی شهرستان ها در وضعیت قرمز قرار دارند و در دو روز اخیر تعداد مراجعین بسیار افزایش یافته است و ظرفیت سانتر اصلی کرونا در آستانه اشباع و بخش عمده‌ای از سانتر کرونا بیمارستان امیرکبیر نیز تکمیل شده است.

کلید واژه ها: واکسیناسیون مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی