بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تبعه خارجی تاکنون دُز اول واکسن خود را دریافت کرده اند

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۰۷۴۸ اصلی معاونت بهداشتی
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: پنج هزار و ۵۶۷ تبعه خارجی در استان مرکزی دُز اول واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند و این فرایند همچنان ادامه دارد.
بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تبعه خارجی تاکنون دُز اول واکسن خود را دریافت کرده اند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: بیشترین شمار اتباع خارجی واکسینه شده در این استان اهل کشور افغانستان هستند و در شهرستان دلیجان زندگی می‌کنند.

وی افزود: همچنین ۴۴۶ نفر از تبعه خارجی ساکن شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز تاکنون دُز دوم واکسن  خود را دریافت کرده‌اند.

وی تاکید کرد: تمامی اتباع خارجی که دارای کارت اقامت هستند می‌توانند در طرح واکسیناسیون کرونا مشارکت کنند.

دکتر علیمحمدی در ادامه خاطرنشان کرد: مقرر شد با هدف واکسیناسیون اتباع خارجی، کارت هویت موقت صادر شود که برای این منظور پیش‌بین های لازم انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مردم حتی پس از واکسیناسیون نیز باید فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و استفاده از ماسک و پروتکل‌های بهداشتی را با حساسیت در برنامه داشته باشند.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی واکسیناسیون