ثبت چهاردهمین روز بدون فوت کرونایی در شهرستان کمیجان / پوشش ۵۲ درصدی واکسیناسیون دانش آموزان

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۰۸۸۲ اصلی معاونت بهداشتی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کمیجان گفت: در دو هفته گذشته هیچ مورد فوت کرونایی در این شهرستان ثبت نشده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر نبی الله بابایی بیان کرد: خوشبختانه پس از فروکش کردن موج پنجم بیماری کرونا و شروع سیر نزولی آن، کاهش بار مراجعین به مراکز درمانی هستیم به طوریکه در حال حاضر هیچ مورد بیماری مثبت قطعی در مراکز درمانی بستری نمی باشد و در دو هفته اخیر هیچگونه مرگ و میر کرونایی ناشی از کرونا در این شهرستان به ثبت نرسیده است.

وی تاکید کرد: اگرچه آمار گرفته شده بیانگر شیب نزولی پیک پنجم کرونا است اما هرگونه سهل انگاری در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی می تواند باعث ایجاد موج دیگری از شیوع بیماری باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به واکسیناسیون ۵۲ درصد از دانش آموزان کمیجانی، گفت: ۱۷۵۷ نفر از جمعیت ۳ هزار و ۳۵۰ نفره دانش آموز ۱۸_۱۲ ساله شهرستان کمیجان، تاکنون واکسینه شده اند و از باقی دانش آموزان واجد شرایط می خواهیم که با شرکت در طرح ضربتی هر چه سریعتر نسبت به ایمن شدن خود علیه ویروس منحوس اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع روند واکسیناسیون ۶۷/۵ درصد از جمعیت گروه هدف بالای ۱۲ سال دُز اول و ۲۹ درصد هر دو دُز واکسن خود را دریافت کرده اند.

کلید واژه ها: پیک پنجم کرونا مرکز بهداشت استان مرکزی واکسیناسیون