کاهش ۲۱ درصدی موارد بستری ناشی از کرونا ویروس در هفته دوم دی ماه

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۸ کد : ۲۳۱۴۲ اصلی معاونت بهداشتی
کاهش ۲۱ درصدی موارد بستری ناشی از کرونا ویروس در هفته دوم دی ماه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی گفت: تعداد موارد مثبت کرونای استان مرکزی در هفته اول دی ماه ۲۲۱ مورد بوده که در هفته دوم به ۱۹۴ مورد رسیده و با کاهش ۱۲ درصدی همراه است.

دکتر « علی علی‌محمدی» افزود: تعداد موارد بستری ناشی از ویروس کرونا این استان در هفته دوم دی‌ماه به نسبت هفته اول ۲۱ درصد کاهش داشته و از ۱۹ مورد به ۱۵ مورد رسیده است.

وی بیان کرد: موارد سرپایی نیز از ۲۰۲ مورد در هفته اول دی‌ماه به ۱۷۹ مورد در هفته دوم رسیده که با کاهش ۱۱ درصدی همراه است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در استان مرکزی در هفته دوم دی‌ماه به نسبت هفته اول دی ماه، از یک مورد به سه مورد رسیده است.

کلید واژه ها: کرونا ویروس مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی