واکسن "آسترازنکا" برای دز دوم موجود است

۳۰ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۳۴۲۴ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: واکسن آسترازنکا هم اکنون در دسترس است و هم استانی های عزیز می توانند با مراجعه به مراکز، آن را دریافت کنند.
واکسن "آسترازنکا" برای دز دوم موجود است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی از تامین واکسن آسترازنکا خبر داد و بیان کرد: افرادی که دُز اول واکسن خود را آسترازنکا تزریق کرده اند می توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون دُز دوم واکسن خود را نیز دریافت کنند.

وی افزود: با توجه به موجودی که در اختیار است، این واکسن تنها برای تزریق دُز دوم افراد واجد شرایط در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین محدودیت موجودی واکسن آسترازنکا برای تزریق دُز سوم، تا چند روز آینده برطرف خواهد شد.

دکتر علیمحمدی با اشاره به امکان تزریق واکسن اسپایکوژن جهت تزریق دُز سوم کلیه واکسن های تزریقی، گفت: از هم استانی های عزیز می خواهیم ضمن توجه به تزریق هر 3 دز واکسن خود، به توصیه همکاران و گروه پزشکی مستقر در مراکز نیز توجه و واکسن های پیشنهادی را نیز تزریق کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: مصلی بیت المقدس اراک در دو نوبت صبح و عصر و کلیه مراکز جامع سلامت شهرستان اراک، سیدالشهدا نیروی انتظامی، کلینیک ثارالله، کلینیک شرکت نفت، فرهنگیان و دانشگاه آزاد در شیفت صبح و در ساعت اداری آماده ارایه خدمت به مراجعین می باشند.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی معاون بهداشتی واکسیناسیون آسترازنکا