روند اُمیکرون در استان همچنان افزایشی است

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۲ کد : ۲۳۹۹۰ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شاخص های ابتلا، مراجعه، بستری و فوت همچنان در حال زیاد شدن است.
روند اُمیکرون در استان همچنان افزایشی است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: سویه اُمیکرون از چند هفته گذشته با کاهش میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جوامع و شهرستان های استان، غالب شده و همچنان در حال گسترش است.

وی افزود: استان مرکزی در هفته دوم بهمن ماه ۶ هزار و ۳۳۱ مورد مثبت کرونایی داشته که این میزان در هفته سوم به ۶ هزار و ۹۵۸ مورد افزایش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: تعداد بستری نیز از ۲۹۵ مورد در هفته دوم ماه جاری به ۳۸۴ مورد افزایش و موارد بستری نیز از ۶ هزار و ۳۶ نفر به ۶ هزار و ۵۷۴ مورد رسیده است. دکتر علیمحمدی گفت: همچنین ۱۲ مورد فوتی در هفته دوم به ۲۶ مورد در هفته سوم رسیده است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود شرایط استان مرکزی در هفته آینده نیز به همین منوال بوده و روند صعودی داشته باشد.

ایشان در پایان متذکر شد: رعایت دقیق و جدی نکات بهداشتی و تسریع در روند واکسیناسیون تمام گروه های سنی، در کنار پرهیز از دورهمی ها و عدم حضور در تجمعات بالای 30 نفر شدیدا برای برون رفت از این مشکل و کنترل موج ششم توصیه می شود.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی واکسیناسیون