آیا کرونا در استان در حال فروکش کردن است؟

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۷ کد : ۲۹۵۰۵ اصلی معاونت بهداشتی
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: شیب کرونا در حال حاضر نزولی است، اما نمی توان با قطعیت گفت این بیماری در آینده ریشه کن می شود.
آیا کرونا در استان در حال فروکش کردن است؟

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: میزان بستری، فوت و موارد مثبت ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی در شهریورماه ۴۵ درصد نسبت به مردادماه کاهش یافت.

وی افزود: افزایش سطح واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی موجب شده تا روند این بیماری در سطح استان کاهشی شود.

وی تاکید کرد: لازم است با وجود بازگشایی مدارس، همچنان دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک در بین دانش آموزان و سایر افراد در مکان‌های عمومی و سربسته باید رعایت شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: اکنون نوبت اول و دوم واکسن کرونا به ترتیب ۹۶ و ۹۰ درصد در استان تزریق شده است، همچنین نوبت سوم واکسن کرونا در استان مرکزی ۵۱ درصد و نوبت چهارم نیز ۱۰ درصد تزریق شده است.

دکتر علیمحمدی در پایان درباره شیوع بیماری وبا هم هشدار داد و گفت: تاکنون گزارش خاصی ارایه نشده و ۲ تا ۳ مورد مثبت ابتلا به بیماری وبا در ساوه، اراک و محلات شناسایی شده که درمان این افراد تحت نظارت قرار دارد.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت استان مرکزی ویروس کرونا واکسیناسیون