نان خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۳ کد : ۳۳۵۱۹ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۱۷۳
یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گفت: نان، پایه‌ی هرم غذایی، و انواع مختلف آن، بخش مهمی از رژیم غذایی روزانه ما را تشکیل می‌دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی موردنیاز بدن ما با مصرف نان تأمین می‌شود. به همین خاطر، تولید و مصرف نان سالم، نقش بسزایی در سلامت فرد و جامعه ایفا می‌کند.
نان خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

به گزارش وب دا مرکزی،  یادگاری ویژگی‌های ‌یک‌ نان ‌خوب را بیان کرد: یک نان خوب ظاهری مناسب داشته، کاملا پخته و برشته بوده و سطح آن سوخته نیست. همچنین یک نان خوب دارای طعم و مزه خوشایند و بوی مطبوع ناشی از خمیر تخمیر شده داشته و طعم و مزه فلزی ناشی از مصرف جوش شیرین را ندارد.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گفت: یک نان خوب نمک کمی دارد و یک نان خوب باید بافتی مناسب، نرم و یکنواخت ناشی از خمیر عمل آوری شده با خمیر مایه داشته باشد و قابلیت برش پذیری آن مطلوب باشد.

یادگاری با توجه به اینکه نان خوب نانی است که از انواع آرد کامل غلات مختلف مثل گندم، چاودار، جودوسر، جو وغیره در تولید آن استفاده می شود؛ عنوان کرد: این نان علاوه بر آن که سبوس بالایی دارد اغلب مواد مغذی موجود در گندم را نیز داراست و برای مبتلایان به بیماریهای گوارشی مانند یبوست مفید است. البته لازم به ذکر است که این نان به دلیل وجودفیبر بالا از ابتلا افراد به بیماریهای غیر واگیر (دیابت- فشارخون بالا چربی خون وبرخی سرطان ها )پیشگیری می کند.

 گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 22 فروردین ماه 1402

کلید واژه ها: معاونت بهداشت نان خوب آرد کامل


نظر شما :