کارگاه توانمند سازی کارشناسان تغذیه

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۹ کد : ۳۷۹۱۰ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه توانمند سازی کارشناسان تغذیه

با توجه به تصمیم دفتر بهبود تغذیه  مقررشد توانمندسازی کارشناسان تغذیه  در حیطه شرح وظایف شان با حضور اساتید کشوری انجام گردد.

اولین کارگاه توانمندسازی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک  با حضور40 نفر از کارشناسان تغذیه دانشکده های خمین و ساوه و دانشگاه علوم پزشکی اراک و با حضورمعاونت بهداشتی و اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان وتهران و کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت در تاریخ 5/7/1402 در دانشگاه فرهنگیان اراک برگزار گردید.

در این کارگاه در خصوص بیماری دیابت و رژیم درمانی  دردیابت و همچنین سوء تغذیه کودکان زیر 5 سال  از ساعت 9صبح تا 4 بعدازظهر توسط اساتید انجام شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

چهارشنبه 5  مهر ماه 1402

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک تغذیه اراک پزشکی اراک علوم پزشکی اراک علوم علوم پزشکی