برگزاری کمیته دانشگاهی شیر مادر

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۷ کد : ۴۱۵۳۸ اصلی معاونت بهداشتی
برگزاری کمیته دانشگاهی شیر مادر

کمیته دانشگاهی شیر مادر با حضور اعضا معاونت غذا ودارو ،  معاونت آموزشی، مدیران شبکه ها، روسای بیمارستانها ، نماینده اداره بهزیستی با ریاست معاون بهداشت در سالن کاظمی اشتیانی برگزار شد.

این کمیته به منظور همفکری جهت تقویت فعالیت‌های آموزشی، حمایتی و ارائه راهکارهای مناسب در راستای اجرای هر چه بهتر سیاست‌های کشوری برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر  با سه دستور کار 1-  گزارش مشکلات مرتبط با  نتایج پایش و ارزیابی بیمارستانهای و داوطلب لوح بیمارستان دوستدار کودک 2- گزارش مشکلات مرتبط با توزیع شیر مصنوعی یارانه ای در سطح دانشگاه 3- گزارش اطلاعات کودکان نیازمند مراقبت ویژه  توسط اداره بهزیستی کار برگزار شد.

در پایان هریک از  اعضای کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر دانشگاه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در این رابطه پرداخت.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 10.بهمن ماه 1402

کلید واژه ها: شیر مادر فعالیت های آموزشی دوستدار کودک شیر مصنوعی یارانه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک