بازدید نوروزی از مراکز بهداشتی شهرستان اراک

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۹ کد : ۴۲۷۴۴ اصلی معاونت بهداشتی
بازدید نوروزی از مراکز بهداشتی شهرستان اراک

صمدی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی به اتفاق گوهری معاون اجرایی  مرکز بهداشت استان و خجسته‌پور مسئول بهبود کیفیت و اعتبار بخشی اورژانس از مرکز خدمات جامع سلامت حسینی و پایگاه سراج بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن تبریک فرارسیدن سال نو  و تشکر از خدمات انجام شده توسط همکاران در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، آرزوی موفقیت برای آنها را داشت.

طی این بازدید صمدی با مدد کاران، روان پزشک مرکز در خصوص  چگونگی ارائه خدمت به بیماران و نحوه مراجعه بیماران به این مرکز و شرایط بیماری آنها کنترل شده ، حاد یا تحت درمان به گفتگو پرداخت.

در ادامه گوهری در خصوص تامین نیرو روانشناس برای این مرکز در راستای ارائه خدمت بهتر به مراجعین مرکز ابراز امیداواری کرد و بررسی مشکلات این مرکز ازجمله نبود دارو و مشکلات فراهم شده برای مراجعین و اختصاص اعتبار برای تهیه دارو در دستور کار قرار گرفت.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

پنج شنبه 16 فروردین ماه 1403