کافه رستورانهای اراک زیر ذرهبین بازرسان بهداشت محیط
در راستای نظارت مستمر بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، مدیر گروه بهداشت محیط استان به همراه مسئول بهداشت محیط مرکز اراک از کافه رستوران های عرضه کننده صبحانه در ساعات آغازین صبج بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس مهرعلی مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان، در حاشیه این بازدید اظهار داشت: هدف ما از این بازدیدها، ارتقای سطح سلامت عمومی و اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نیز نظارت عالیه بر عملکرد بازرسی است.
وی افزود: نظارت مستمر بر کافهها و رستورانها نه تنها به پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با غذا کمک میکند، بلکه موجب افزایش اعتماد شهروندان به خدمات ارائهشده در این مراکز خواهد شد.

نظر شما :