برگزاری محفل انس با قرآن همراه با عزاداری و احیای شب های قدردرجوار شهدای گمنام در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۷ اصلی

محفل انس با قران

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی ، هیئت دانشجویی فاطمیه (س) وکانون قرآن و عترت (ع) به مناسبت شب های قدر در ماه مبارک رمضان ویژه مراسمی در سه شب ، شنبه شب مورخ ۱۴۰۰/۲/۱۱ مصادف با نوزدهم ماه مبارک رمضان ، روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۲/۱۳، شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان برگزار شد . در این مراسم تلاوت قرآن توسط آقای مولایی نسب ،  احمد صفری ،  عماد  محمدی ومداحی با نوای گرم حاج سید هادی یعقوبی وسخنرانی حجت الاسلام دستیاری انجام شد. و در ادامه ، ویژه مراسم اعمال شب قدر رابا خواندن دعای جوشن کبیر توسط آقای مقدسی و قرآن به سر گرفتن با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی برگزار نمودند.