صندوق رفاه وزارت بهداشت خبرداد:

آغاز ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دستیاران پزشکی از امروز

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۸ اصلی
آغاز ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دستیاران پزشکی از امروز

،در متن این نامه آمده است:

با توجه به اینکه بیمه سرمایه ای مهم جهت حفظ و ارتقای آرامش روحی و جسمی بوده و نقش کلیدی در توسعه ابعاد اجتماعی، اقتصادی و سلامتی افراد داراست و همچنین با عنایت به تاکیدات و حمایت های مقام عالی وزارت و معاونین محترم در خصوص توجه به وضعیت معیشتی، رفاهی و بیمه ای دانشجویان دستیاری، تفاهم نامه ای فی مابین وزارت بهداشت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال انعقاد می باشد.

با توجه به موارد پیشگفت این صندوق در نظر دارد با توجه به دستور مقام عالی وزارت نسبت به انجام بیمه تامین اجتمعی دانشجویان دستیاری و ph.d اقدام نماید لذا خواهشمند است؛ دستور فرمایید نسبت به اطلاع رسانی و ثبت نام از دانشجویان مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۳۱از طریق پرتال دانشجویی صندوق به آدرس portal.srd.ir اقدام گردد.

شایان ذکر است؛ هزینه بیمه مذکور توسط صندوق پرداخت که پس از فراغت از تحصیل در اقساط بلند مدت محاسبه خواهد شد.

ضمنا دانشجویان محترم می توانند سوالات خود در این خصوص را با شماره ۸۴۲۱۲۳۳۳-۰۲۱ مطرح نمایند