بر گزاری کارگاه آموزشی تخصصی "تحلیل محتوا در نشریات" در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ اصلی
بر گزاری کارگاه آموزشی تخصصی  "تحلیل محتوا در نشریات" در دانشگاه علوم پزشکی اراک

: برگزاری این کارگاه به همت  دبیرخانه کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه علوم پزشکی اراک "کارگاه آموزشی خصوصی تحلیل محتوا در نشریات" با حضور مدیران مسئول، سردبیران و فعالین نشریات دانشگاه علوم پزشکی اراک   استاد این دوره آموزشی،  "دکترحیدر فراهانی" عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک و عضو هیات علمی چندین دوره کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه بوده است.

علاوه براین، در این وبینار موضوعاتی چون تولید محتوا چیست؟، انواع محتوا، انواع قالب های محتوا، محتوای متنی، محتوای صوتی، محتوای ویدئویی،

محتوای تصویری، فرمت های محتوا، مقاله، موشن گرافیک، پادکست، شبکه های اجتماعی، ترفندهای محتوانویسی و شاخص های ارزشیابی نشریات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.