درخشش هفت نفر از فعالین نشریات دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۱ اصلی اخبار اسلایدی
درخشش هفت نفر از فعالین نشریات دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی اراک

دبیرخانه جشنواره «تیتر ۱۲» فهرست و عناوین آثار راه‌یافته به مرحله ارزیابی نهایی نشریات دانشجویی را اعلام کرد. این کارنامه شامل ریزنمرات اخذ شده در هر آیتم، نمره کل، بالاترین و پایین‌ترین نمره‌ی راه‌یافته به مرحله نهایی در هر رسته است.

هر ساله جشنواره تیتر توسط یکی از دستگاه‌های آموزش عالی کشور برگزار می‌شود. سال گذشته جشنواره تیتر ۱۱ به میزبانی وزارت علوم برگزار شد و امسال وزارت بهداشت میزبان جشنواره «تیتر ۱۲» خواهد بود که با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» برگزار می‌شود.

به رسم هرساله و براساس توافق صورت گرفته میان معاونت فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، این معاونت مستقر دروزارت بهداشت متولی برگزاری جشنواره «تیتر ۱۲ »خواهد بود.

این دوره از جشنواره بخش‌های متعد و مختلفی دارد. «آثار برگزیده»  شامل ۲۶ رسته، «نشریات برگزیده» شامل ۱۸ رسته و «فضای مجازی» شامل ۸ رسته، «بخش ویژه»  نیز با دو موضوع در کنار «سرزمین مادری» پنج بخش اصلی جشنواره را تشکیل می‌دهند. امسال همچنین برای نخستین بار بخش «سرزمین مادری» با هدف ارزیابی و آشنایی از فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور در حوزه رسانه و ایجاد ارتباطی فرهنگی در نظر گرفته شده است. بدین منظور تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شده است که زمینه‌ساز گسترده‌تر شدن این ارتباطات فرهنگی است.

هفت نفر از فعالین نشریات دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جشنواره تیتر 12 به مرحله نهایی داوری راه پیدا کردند.

1. سرکار خانم صبا سادات موسوی نسب در بخش سرمقاله و یادداشت با اثر اعجاز صدا

2. سرکارخانم سبا آبایی  در بخش طرح روی جلد با نشریه سمفونی

3. جناب آقای آرمین دهقانیان در بخش مقاله اجتماعی با اثر تفاوت بین نسل ها

4. جناب آقای محمدرضا خسروی در بخش نشریات صوتی با نشریه صوتی گمان