فراخوان جشنواره ملی «عصر کرونایی»

☸️ جشنواره ملی عصر کرونائی

در محور های فرهنگی ،علمی ، مدیریتی
۰۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ اصلی
☸️ جشنواره ملی عصر کرونائی

مازندران / فراخوان جشنواره ملی عصر کرونایی

جشنواره ملی "عصر کرونایی" به همت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری برگزار می‌شود.این جشنواره هیچ گونه محدودیتی برای شرکت کنندگان ندارد و از تمامی اساتید، دانشجویان، پرسنل، سراسر کشور و نخبگان غیردانشگاهی دعوت به مشارکت شده و مهلت شرکت در این جشنواره و ارسال آثار تا ۱۵ شهریورماه جاری است.

محورهای جشنواره:

بخش ادبیات: شعر، دل‌نوشته، داستان کوتاه

بخش فیلم : مستند، فیلم کوتاه

بخش هنرهای تجسمی : طراحی، نقاشی، عکس

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام در جشنواره یا  کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره به آدرس www.nfocera.ir  مراجعه و یا با دبیرخانه به شماره تماس‌های ۰۹۱۳۶۲۴۶۰۶۵- ۰۹۱۳۳۹۳۴۳۴۹ و ۰۳۴۳۴۲۵۹۱۷۳ تماس برقرار کنند. همچنین کانال جشنواره با آیدی @nfocera و صفحه اینستاگرامی آن به نشانی  https://instagram.com/nfocera.ir  برای انتشار اخبار  و رویدادهای جشنواره در دسترس علاقمندان قرار دارد.

جهت دانلود شیوه نامه جشنواره عصر کرونایی کلیک کنید.

لینک دانلود فایل